39week 2day

Bby still ok dlm perut...xdk xtanda² lagi.. Ya Allah..permudahkanlah segala urusan besalin nty..

18 Balas

Same .. Bby seronok dok dlm perut .. Mak die yg dok stress bile bby nk kelua .. Hehe . Check doc ari ni .. Berat badan kurang .. Knp ye ??

5y ago

Aminnn

Banyakkan berjalan dan turun naik tangga. Tak pun buat exrcise kdudukan mcm merangkak tu. InsyaAllah semoga Allah permudahkan urusan bersalin puan.

5y ago

Yekee.. semoga Allah permudahkan puan untuk bersalin.

buat jalan itik,naik turun tangga...besujud.. semoga urusan sis berslin nnti dpmudahkan

5y ago

Dh try dh..qasa nk kena p tawaf kat ikea skali lagi ni...hahaha

semoga dipermudahkan.. saya pernah rasa kenervesan itu..

5y ago

Keresahan sama ni..risau kena masuk ubat ja..

Aamiinn inshaAllah semoga dipermudahkan segala urusan

5y ago

Amin..x sabaq dh ni...😅

mudh mudhn sis selamat semua ny d d prmudhkn

Aminnn moga kuta sama2 dipermudahkan..

semoga segalanya dipermudahkan...

Semoga di permudahkan.. aamiin..

5y ago

Aminn...mudah²an

Smoga d permudahkan nti sis😊