Salam & hi.. Bby sy skunk 7bln..bby sy dr 6bln da mula knl kite sume btol x??kite pnggl dye da taw..

So bby skunk xnk lngsng ngan spe2 pown..kecuali sy sowng jer..kdng2 sy bley jd tension..sbb dye akn nangis skuat2 aty slgy xnmpk sy dpn muke dye & trs dukung.. Tp bby sy akb trs automatic stop nangis..lngsng xbley nk wat 1keje pown..trs abes keje jd sume.. Tp s'taw sy ank2 yg laen xpown meragam smpi cmnie... Kpd sape2 yg ad gak bby2 korang yg cmnie. Sy mx tlg cmner nk wat @ atasi nye... Tq. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

7 Balas

ya allah..tq2 so much awk2 yg rep & sudi share cerita2 tntang bby kite.😚😚😘😘😍😍