help me!!!

bby nak masuk 4month memang kurang menyusu ke?haritu xnak susu sebab selsema n batuk...sekarang mcm dah better sikit..tapi susu sikit jugak...bby baru nak masuk 4month tp susu 3 oz normal ke??

1 Balas

bidan boleh urut urat susu tu bg lancar..try minum air kopi o hang Tuah hijau.satu uncang dpt 3cwan..minum panas cicah bskut..amal kn 3ari..tgk susu byk x..set kt kepala nk susu badan byk..mkn bayam.minum nestum.horlick panas.minum susu tepung Dutch lady madu..petua saya amal kn.sekali pam 20oz..aiyoo..xmuat peti..buang stock manjang.syg

4y ago

Ni msg lama ni...time besalin no.1,2,3 mmg mnum air kopi...bacaan kuning ank lambat trun tau...nmbo 4 besalin akkmmg xmnum kopi lngsung...time 3rd trsmter pun xmkn lauk kuning..alhamdulillah ank mmg xde kuning lngsung