sakit perot kat bwah

bby mengeras yg sama jugak .. sakit dia mcm kram .. dia nolak2 ke bwah .. time sakit tu rasa mcm pedih kram pon ada .. org dlu2 ckp klau tanda nk bersalin rasa sakit mcm nak berak tu bby nak keluar .. ni rasa sakit lain .. dia mcm kram .. rasa menolak ke bwah .. tapi tak ada keluar tanda pun .. mcm mana saya nk kew ospital ..

1 Balas

Masa saya sakit tak rasa nak berak pun . Rasa menolak ke bawah adalah sampai rasa nak terkencing je . Awal sakit tu pun saya ingat sebab nak kencing

5y ago

Alhamdulillah dah selamat bersalin smlm