Slam ibu ibu

Bby bump 16weeks nmpak kcik jak #semuasihat

Slam ibu ibu
9 Balas

sma lh kta sis.. sy dh 17weeks.. mgkin ikut bdn.. klau bdn kurus tggi.. mmg kcik babybump.. tp kdang ssh hati jugak.. dh besar ke bby kat dlm..

saya dh masuk 19week lebih kurang besar perut awk je😅.. Perut kecik xpe asal baby kita sihat🥰

sy msa 16w lgsg xnmpk. leper terus prrot. tu nmpk jgk. dh msk 8bulan br nmpk sikit

Saya ni dah 20w baru anak murid perasan, " cikgu mengandung ke? " 😅

saya 5 bulan. Comel camtu jugak. 🤣 takpe janji ibu dan baby sihat

saya lagi teruk ni mommies i baru 10w 1day dh besar perut

mmg mcm tu msh awl lg nnty bsar lh tu

kecik takpe asalkan sihat kan? 🥰

saya 19w tkde bbybump lg 🤣