Buang Air Besar

Bayi usia sebulan lebih normal ke selang sehari berak. Dia cmpur BF dgn FM.. Sblom ni dia sembelit sb minum similac.. Sy da tukar ke frisolac.. Mula mula ari ari berak.. Lps tu da selang sehari.. Tp xkeras la poo poo dia mcm sblom ni.. Kencing bykk

1 Balas

kalau bf, normal 7 hari x berak.. kalau fm, kne hari2 berak.. kalau campur, then ade berak selang sehari, najis x keras, perut x kembung, baby x meragam, ok je..

4y ago

wc wc