Bayi menangis asal masuk buaian

Bayi sya genap 4 bulan . Bila dah ngantuk sya masukkan buaian mesti nangis terok . Dah tu susah nak tidurkan nak stgh jam juga ayun . kadang tdur stgh jam kadang tak smpai sejam pun tpi kalau dah nynyk lama juga dya tidur . Ada tak bayi yg sama mcm ni ?

3 Balas

dia gayat tu.. mcm ank sya ikut mood juga.. kkdg nk tdor buai, kkdg xnk tdo buai.. sya ajar bila mlm sya tpuk bgi tido di bwah xnaik buai lgsung..

1y ago

Okyy thnkyou sis ! 🥺

Dah cuba bagi baby tidur bawah? Awak tepuk tepuk dulu baby kat bawah. Mungkin baby dah taknak buai.

1y ago

Thnkyou soo muchhh !!! Really need this 🥺

Sma mcm ank sy tpi tak selalu sgt.dia mcm lawan mata diaa baringlan je tak nak