Susah Berak

Bayi sy baru masuk 2bulan. Fully bf. Normal ke kalau 3 4 hari tak berak? Ada petua x

3 Balas

fully bf normal klau 7 hari x berak

3y ago

Betul ni normal? Alhamdulillah.. susah hati sy anak 2bulan 13 hari xberak sehari.. petang kelmarin last berak,, sampai skrg xberak² lagi.. gigih sy ni tuam perut dia.. kentut je yg keluar.. Boleh tarik nafas lega.. ingat kait sy makan ubat lawas.. kebetulan semalam xmakan ubat tu sbb lupa,, jadi ingat perut anak bergantung kesan ubat dari susu kot kot..