Najis Bayi

Bayi sy baru 23 hari.. Najis dia berketul besar Dan warna kuning.. Tu kira sembelit ke.. Ad tips x nak bg dia berak biasa..

1 Balas

ketul tu macam size biji lada ka? kalau warna kuning itu normal for baby . kalau berketul macam size biji lada itu pun kira normal juga. tpi kalau berketul besar2 tu kena jumpa doctor la☺

5y ago

tu kira normal sis. kalau baby full bf najis baby warna kuning. kalau baby campur formula milk ada sedikit warna kehijau hijauan.