Susu formula tingkat berat bayi 11 bulan

Bayi saya stuck at 7kg , Dan baru nak kenalkan susu formula .jafi ada sebarang suggestion susu formula terbaik utk tingkatkan selera makan dan berat badan dia . Tq

1 Balas

kalau susu formula awak kena try n error, sampai jumpa yang serasi. tapi tunggu la umur 12 bulan, nanti boleh minum susu fullcream terus tak perlu susu formula. sy ada baca feedback, mandikan anak dengan sabun cacing boleh bantu naikkan selera makan. awak cuba la.