hai nak tanya mungkin ada yg seperti saya ,

bayi saya kerap berak lebih dari 10 kali sehari sebelum ni pernah demam cirit birit .. lepas bawa jumpa doktor. beliau hnya memberi air garam utk di minum , hari ini (5 hari) anak masih berak tpi bukan cirit birit. najis seperti biasa kdng ada lendir kadang hijau bukan cair macam cirit birit , saya sgt risau keadaan baby sya . tpi baby saya masih still aktif susu makan mcm biasa tiada muntah , ada yg seperti saya ? ..

1 Balas

Iya sama macam saya. Bulan 1 baby warded cirit birit demam after tu sy tukar drpd susu frisolac kpd susu similac lactose free. Now bulan 4 baby dah umur 9 bulan still berak softstool .. before warded likat la jugak najis nya and membuang air besar 2 atau 3 kali sehari... Skrg kerap sgt. Mcm 6 7 kali sehari