Bayi saya dah lebih seminggu tak buang air besar. Normal ke? Umur baru genap 3 bulan.

3 Balas

kalau fully bf, normal puan. baby boleh jadi tak berak max 14 hari. as long as dia takde tanda2 kembung perut, sakit perut. it should be normal

Kalau dia xmeragam, ada kentut2 normal la tp biasa lebih smgu ni cek la kt klinik takut apa2 sembelit pula. Kalau mnm fm kne cek tu lama sgt

sy buat kat bby senman kayuh basikal klau lama sgt xpopo wlpn org kata nmal