TOLONG JAWAB YE

bayi saya 5bulan , dia tidur dibuaian dan rambut ikat 2 . kemudian saya angkat bayi sya kerana menangis tiba2 1 getah telah hilang . saya cari dibuai dan sekitarnya tapi tiada dan saya takut jikalau bayi saya termakan getah tersebut , tapi bayi saya aktif myusu sperti biasa snyum ktwa sperti biasa . cuma getaj tersebut blm saya jumpa . adakah perlu saya risau lagi kerana pergerakan bayi saya seperti biasa wlpn getah tersebut blm djumpai

TOLONG JAWAB YE
1 Balas

nanti tengok najis die sis , biase ianya keluar melalui najis kalau bayi tertelan sesuatu.

5mo ago

ok awak , nti sya tgk . sbb skg nafas ok , minum susu ok bermain mcm biasa . tp tulah getah tu tak jumpa lgi , puas cri merata area buai n tmpt sya bwak dia pusing