Tolong bagi cadangan ibu ibu

Bayi saya 2 bulan susah nak tidur dh seminggu dari pukul 3 pagi sampai 8 pagi..

Tolong bagi cadangan ibu ibu
6 Balas

Sama dgn anak2 saya sis...kul 2 pagi je mata dia bulat2 Xnak tdo smpai kul 9 pagi lepas Mandi pon still payah nk lelap...abg dia pon kuat bising...suruh diam xnk diam..yg ank 1st dulu pon take time dia adapt..4-5 Bulan jgk laaa nk kenal Siang mlm...ni yg adik xtaw la berapa lama pulak 😔😔...skg dah nak dekat 50ari dah umur dia..setiap mlm bejaga jd burung hantu 🦉

2y ago

penat emosi sbnrnya mak2 kalau anak perangai cmni 😔😔