Selepas bersalin ibu2 pening cari susu formula utk bayi.

Bayi ni macam2 ragam susah nk baca.. Ibu pun usaha tukar2 susu. Ada yg cirit birit, ada yg sembelit ada yg perut kembung. Tapi anak sy smpi 2tahun susu badan je tetap sembelit.. 😅Bg susu tpung memang lngsung xnak. Sy silap mkn ke sbenar nya? Rsa nya sy pling byak mkn syur n buah buahan.

1 Balas

ank sis mkn x..dlm menu seharian die sis bg pe..buah utk bb elok dragon..pear..betik n ade lg utk pelawasan..kdg y jd semelit lbh mkn y karbo..jd dlm satu ari menu tu kne lengkp..ade sayur..buah utk bb

3y ago

😂ank awk same ngn ank sedara sy..skrg die dh besar..die takut nk urk2..die akn kepit..ble kuar najis x keras pn..setau sy die jd tkut nk urk2 sbb die pernah semelit mase mnum ssu y xsesuai..lps pd tu die jd tkut nk teran..sllu mak die ccuk ubt kot punggung..ble dah besar siket die g urk2 dlm suar plak..tp skrg dah alhamdulillah dh besar die ok dh