Rezeki Dapat Triplets Seiras, Ibu Kongsi Cara Urus & Bezakan Bayi Kembar

Bayi kembar lucu triplets, seorang sengaja buat-buat menangis untuk kejutkan dua bayi yang lain. Sudah menjadi kebiasaan jika ibu ayah perlu berjaga malam untuk melayan kerenah bayi baru lahir. Seorang ibu, Akma Syafira tidak ketinggalan merakam setaip momen dan gelagat kembar perempuan lucu sejak dari lahir sehinggalah proses menguruskan mereka untuk dikongsi bersama rakan-rakan di media social. Setiap parents yang melahirkan anak kembar pasti ada masalah untuk mengenal pasti yang mana satu A atau B kan? Jom bacakan tips dari ibu Akma ni jom: https://my.theasianparent.com/bayi-kembar-lucu-triplet

Rezeki Dapat Triplets Seiras, Ibu Kongsi Cara Urus & Bezakan Bayi Kembar
1 Balas

👍🏻😊