Bby 4bln,dh 2x nebulizer n sedut khak tp still xhilg.Nk buat cmne lg ye

Bayi berkahak tp xde selsema or batuk#seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

kat rumah ade pakai ekon ke sis? kena biarkan anak panas sikit, sapu vick kat dada tiap kali lepas mndi n sbelum tdo kat dada depan n belakang..

3y ago

xpkai aircond,dr lahir d ad bunyi....cmne xkerap.G Kk dorg ckp normal nti hilang sndri.D msok 3bln mkin teruk plk bunyi lendir tu