Surat untuk mama...

Bayangkan, ini surat terakhir anda untuk ibu anda. Selamat pagi mama... Selamat Hari Ibu... Bersempena dengan Hari Ibu, Adik/Kakak nak ucapkan....(sambung surat untuk ibu anda di bawah)

Surat untuk mama...
7 Balas

terima kasih mak atas semua nya. tanpa mak,iqa tak lahir di dunia ni. mak lah segalanya bg iqa❤️ tak mampu iqa balas segala jasa dan pengorbanan mak. tapi selagi iqa hidup,iqa janji akan cuba bahagiakan mak🥰 i love you mak❤️

Allah sedih nya kalau cakap surat terakhir Moga bukan surat terakhir Sebab takda berada dengan mak Hi Mak, Adik ucapkan selamat hari ibu You are the great mother which I have ❤️ Lot of love to you Always sayang mak 😔❤️

terima kasih di atas pengorbanan mama selama ini..kakak senantiasa berdoa agar mama dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan, dipermudahkan urusan dunia mahupun akhirat.. Amin ya rabbal alamin

hi mummy 😘 biha ucapkan selamat hari ibu, moga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki selalu, moga diberikan kesihatan yg baik, love you mummy ❤️

😭😭😭sedih bila menjelang hari ibu....sebab mak dh tak ada dh dengan sya....mak dh pergi tahun lepas.....😭😭😭

3y ago

Sama-sama 🥺 moga Puan kuat ya

hargai diri...keluarga...agama Dan bangsa

selamat hari ibu