Maaf lari tajuk.. Sape ibu pernah alami najis berdarah

Bayaha ke najis berdarah kerap jugak tapi suami kata mukin sembelit #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

Maaf lari tajuk.. Sape ibu pernah alami najis berdarah
28 Balas

sama ada luka atau pun baru nk jadi buasir tapi kalau pregnant doc cakap normal tapi perlu dirawat jugak+kena inform benda ni kat doc ye. sebb kita tktahu dalaman kita mcm mana sis. ada pernah kena bulan lepas berdarah igtkan gug** ke apa skali bila baca & tanya doctor ni sebb sembelit tu jadi luka sampai berdarah tapi igt punca sembelit+darah ni la tanda awal buasir so dapat rawatan cpt ya.?