breastfeeding

Bawal ba Yung chocolate sa nag brebreastfeed Anu pa Po mga bawal na kainin pag nag Papa Dede salamat Po..

14 Replies

Based on my training sa Hospital for Breastfeeding moms, walang bawal kainin ang mothers. Indulge to everything you want to eat. But in moderation.. Remember postpostum mothers are prone parin magkasakit. BREASTFEED BABY PER DEMAND AND your role as mother is to eatwell and hydrate well para mapasuso mo din maigi ang baby mo.