KIRA & MENANG VITASEN PRO-BIOS Bifido Kids Sekarang!

🎁 Bawa pulang 3 X 30 tablet Vitasen Pro-Bios Bifido Kids dengan PERCUMA sekarang! . ✔️Jangan lupa tekan 'SERTAI' di bahagian Pertandingan untuk berpeluang memenangi hadiah istimewa ini untuk yang tersayang. Hanya perlu Kira berapa jumlah maskot di bawah & komen 👇 Semoga berjaya semua 😘

KIRA & MENANG VITASEN PRO-BIOS Bifido Kids Sekarang!
3220 Balas

BB635 - 5 maskot M16V - 6 maskot M63 - 5 maskot Jumlah = 16 maskot PRO-BIOS Bifido Kids Vitasen. Jom cerdaskan si manja dengan PRO-BIOS Bifido Kids Vitasen.

BB536=5 Maskot M63=5 Maskot M16V=6 Maskot Total=16 maskot PRO-BIOS Bifidi kids ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

TOTAL : 16 Maskot pelindung PRO-BIOS Bifido Kids Vitasen! BB536 - 5 Maskot M16V - 6 Maskot M63 - 5 Maskot 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

M16V = 6 maskot M63 = 5 maskot BB536 = 5 maskot Jumlah = 16 Maskot Pelindung PRO-BIOS Bifido Kids 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

🌹🌹🌹🌹🌹🌹 BB536 - 15 MASKOT M63-5 MASKOT M16V-6 MASKOT JUMLAH - 16 MASKOT PRO-BIOS BIFIDI KIDS 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Jumlah Maskot Pelindung PRO-BIOS Bifido Kids = 16/19 Jumlah Maskot m63 = 5/6 Jumlah Maskot m16V = 6/7 Jumlah Maskot BB536 = 5/6

Ada 16 Maskot pelindung PRO-BIOS Bifido Kids , sesuai untuk kanak-kanak dan senang untuk dikunyah. Anak2 pasti suka.

16 maskot pelindung PRO-BIOS® Bifido Kids yang terdiri daripada 6 maskot M16V, 5 maskot M63, dan 5 maskot BB536.

VITASEN PRO-BIOS Bifido Kids M63 - 5 maskot BB 536 - 5 maskot M16V - 6 maskot Jumlah keseluruhan maskot - 16

M63 🌷 5 MASKOT BB536 🌷 5 MASKOT M16V 🌷 6 MASKOT JUMLAH MASKOT PRO BIOD BIFIDI KIDS VITASEN IALAH 16