BMI Tggi anak lebih

Baru2 Nii g kk untuk cucuk baby anak Sy dh nk msok 5 bulan.. ad misi yg marah sebab BMI anak x cantik.. Dy kata ketinggian anak x sme ngn berat badan..Dy kata tggi 62 berat 5kg lebih je..Klau nak normal berat tu kena SME tggi..Dy ckp Sy x bagi minum susu..anak Sy susah nk minum susu 4oz tpy Dy kerap nyusu..

1 Balas

Dua2 graph tu dalam line putih tak?

6mo ago

Ada. Dalam buku kesihatan baby, page belakang sekali bahagian graph chart. Awak semak kat situ je.