normal or tak?

baru ni p scan 6 minggu pregnant tapi masih tak nampak yg nampak kantung.. normalka? pastu doktor mntk dtg semula 3 minggu lagi utk scan ..#firstbaby #mommybuntu #seriusnanya #pregnancy

normal or tak?
2 Balas

Normal sis. Sy scan masa 6 minggu tp dalam scan tu nampak kantung baru 5 minggu dan masih kosong lg. Tp bila dtg 2 minggu kemudian (7 minggu) dah nampak jantung baby

4y ago

tkot jgak.. fist kan hehe thnks

Normal sis. Sy nmpk isi kantung xsilap area 8-10w.. Stay positive & doa bebyk ok🤗 #TAPSupermoms #TAPxTanamera

4y ago

thnks..