Simpati pada pengasuh anak

Baru je seminggu hantar anak mengasuh. Tiba2 sy kena buang kerja. Ape saya nak cakap dengan dia. Rsa serba salah dengan pengasuh sebab baru je hantar. Mesti dia baru nak seronok ada rezeki setiap bulan. X tau nk bgtau mcm mna sy still hntr anak sy pg2

2 Balas

awak bgtau benda betul je sis, nnt ckp la kalau ada rezeki dpt kerja baru ,nnt hantar lagi. sbb awak tak kerja da, duit pun confirm cukup2x so bgtau je, dia faham je tuh, bukan ssaja taknak hantar, tambah kalau dia pgasuh yg baik.

Awk nk kerja lg tk. Guna masa ni apply job g iv semua. Awk byr utk sebulan kn, usaha kan dulu dptkn kerja. Seminggu awk hntr ank okay tk.