Muntah kuning ketika mengandung

Baru ja tadi saya muntah cecair warna kuning & rasa pahit sgt. Normal ka? Apa patut sya buat? Dahla time mngndung ni sy kena gerd sakit x selesa 😔

1 Balas

Kalau saya muntah jugak, tapi ikut colour saya makan ap,selalu saya muntah lepas makan obimin dgn air oren😅mmg kluar kuning jugak, kdg bau kuat muntah. Kalau sis gerd try makan kerap tapi sikit, kalau saya saya suka makan kekacang mcm almond, raisin ke, dgn buah apple merah ke, amik buah yang tak masam sis, mmg nk keja mngunyah jee and lagi satu saya suka makan coklat yang ada almond dalam tu😭. Tapi mgkin saya alah tak teruk kot

2y ago

Okay sis. Terima kasih info ye