bunting pelamin

Baru ja kahwin 3/3/19 ,lepas dua minggu dpt tau pregnant check upt positive.Lepas kahwin period sepatutnya mai 11/3 but x mai sampai la 21/3 check upt sbb rasa mual ,cramp perut,pening..Now im 21weeks 5days pregnant, Alhamdulilah rezeki Allah❤#22yearsoldmum#ImExcited?

1 Balas

Tahniah Alhamdulillah same tarikh kahwin sy.. 3.3.12 sy pun dulu bunting pelamin coz ms nikah sy period next month trus lekat & my 1st daugther was born 21.11.12 Alhamdulillah she 7 yrs old now..