Memahami...

baru hamil ttc 2 years ..suami mcm perlekehkan kita ni ada alahan teruk kat rumah nak baring je tapi tempat kerja badan rasa sihat ..macamna nak explain kat suami yer sbb saya stress sangat kena layan mcm ni rasa teruk sangat#pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp

2 Balas

same dgn sy..dkt umh trbaring je tp bile pi keje alhamdulillah kndungn bagi kejesama...puan bncg elok2 dgn suami Insyaallah die paham..sebab xsemua alahan same.. alhamdulillah suami sy paham n xbg lasak duk tmpt keje pom suh rehat.. alhamdulillah puan Masih diberi pluang sihat tuk pergi bkerja.suami harus syukur..🤲🤲puan kuat tuk bkerja🤲

Bagi je artikel, atau bacakan artikel pada suami pasal alahan kehamilan. Kuatkan semangat. wanita kena belajar komunikasi untuk convince lelaki. Ada saya baca dalam artike yang apps ni, Dr. Harlina Siraj kata, kita kena suarakan hak kita walaupun kita dlm menghormati suami kita. Gitulah.