Keguguran baby

Baru habis pantang keguguran tips bg semangat utk saya n keluarga...

2 Balas

saya pernah gugur jugak lpas 5 thn ttc. sedih sebab 5 thn saya tunggu utk dapatkan double line utk pertama kalinya. Allah lebih mengetahui. Dia susun cantik sangat utk kita. saya mengandung semula waktu tu saya dah setel loan kereta. lpas tahu pregnant, duit kereta bulan2 tu, semua saya masuk tabung untuk sambut baby saya dan utk belanja bulanan bby nnti. bersyukur sangat sebab kalau kndungan saya mnjadi dulu, kot saya stress je nk buat bajet baby, bayar hutang kereta lagi. ape yg saya nk kata, kita rasa keguguran tu musibah dan menyedihkan tapi itu yg terbaik waktu tu, sesuai dengan keadaan kita waktu tu. anak tu rezeki. Allah dah atur cantik rezeki hambaNya. Awak teruskan usaha untuk mengandung lagi dan Allah akan bg tepat pada masanya. Yakin dengan perancangan Allah Ok. hugss♥️♥️

8mo ago

ye lah tu kan bkn rezeki kami sekeluarga insyaallah klau ada rezeki hamil lgik boleh dpt ank baru...perancangan Allah kita tidak tahu kan...sabar n tawakkal allah akan bagi yg lebih baik utk kami sekeluarga...doakan sy ye...

bole dekatkan diri dgn Allah melalui solat or mengaji..sibukkan diri..

9mo ago

tu selalu sy buat sis...bkn rezeki utk hamil