36Weeks

baru habis checkup kat klinik desa. nurse dua tiga kali ambil ukuran perut,sebab perut dah turun. nurse cakap kepala bby pun dah engage kat laluan.. sebelum balik nurse pesan tanda2 bersalin,dan suruh pegi makan apa nak makan. nervoussss.. mommies ada nak bagi tips tak? nervous ni sebab rasa awainyaa..tapi kat tempat kerja pun ramai tegur perut nampak dah bawah..

2 Balas

get ready je sis, dan think postive maybe baby tk sabar jumpa mama nye

5y ago

excited dan nervous. ada apa2 petua atau amalan tak sis :)

Samala