11 Minggu 4 Hari

baru cek tadi 11 minggu 4 hari, hppy rasanya dpt tngok baby tu sangat active dia bergerak🥰 #firstbaby

11 Minggu 4 Hari
13 Balas

Sama sis, time saya scan baby pon 11 weeks, dia dah gerak2 dah kaki dia sampai terkangkang lagi tu hahaha, air mata keluar masa tgok tu terlalu gembira dan terharu sngt

samalah saya 11 week excited betul nampak baby gerak2 . posing pn kemain senang hati lagi tangan letak belakang 🥰😂

Tahniah...moga ia berbalik juga kepada kami yang sedang berusaha..🤲🏻

2y ago

aminn ya rabbal alamin. semoga puan dikurniakan rezeki zuriat secepatnya.

sye scan 8weekk. baby dh ade heartbeat sernok tk trkata.. heheheh.

wahhh syukur. 🤎semoga membesar dgn sihat. congrats sis. ✨

ala comelnya. semoga membesar sihat bahagia, berjaya .. aamiin

bestnya. buat i tak sabar for my next checkup.

alhamdulillah congrates sis!!

Tahniah sis, comel sgt 🥰

alhmdulillah .tahniah sis