sakit badan

Baru 8 minggu lebih. YaAllah sakit belakang sampai ke pinggang sakit sangat. Padahal kali ni mengandung ank no 4 sblm ni mengandung x penah rase sakit mcm ni. Ada siapa x pengalaman sakit badan? Boleh berurut x dgn minyk panas.

1 Balas

Sy pernah kena juga haritu.. Sy makan OsteMatrix shaklee... Alhamdulillah, dah ok skrg..

Kekerapan bersalin slh 1 faktor kenapa sakit pinggang..otot longgar..kena rajin buat senaman

4y ago

Mgkin la jgk sbb yg kedua jarak 2 tahun yg ketiga pun 2 tahun yg no 4 ni jarak 3 tahun.

Sama mcm sy pregnant anak no 4 sakit pinggang sgt2. Skrg dh 13mnggu