7 week @ 3 pregnat

baru 7 week, preg ank ketiga..tp rse still cm 1sr preg..lain mcm rse kli ni preg..bru 7 week, tp slra dh xde..sllu lapar tp xde slra..n rse nk bbrg je.bila buat keja n bdri lama cpt je rse mual n png tu dtg.n dh start skit blkg@pingang.. nak tanya buka buku pink sblom 12week kn..kena bwak ape je yer..yg igt buku pink lama n srt nikah Je..huhu..ad kna bawak lain2 x mcm scan punya copy ke? dh lupa wlaupun dh ank dua..haha

1 Balas

Sis bawak buku sebelum ini aje, sbb anak ketiga kan. Bil api bawa sbb nak tgok alamat😊

5y ago

😀😀👍👍