perut asyik mengeras

baru 24 week 6 day tpi perut sentiasa mengeras,and kerap sakit kat rahim. normal ke kalau mcm tu? first time preg jdi tk tau #bantusharing #firstbaby #1stimemom #pregnancy

5 Balas

saya pun kerap mengeras. sy bgtau doctor dan nurser..depa check semua Okey dan normal sebab baby bila bergerak dia akan mengeras sebab ruang makin kecil..saya kalau mengeras saya akan rest sekejap..duduk releks dlu..usap perut

utk sy normal, saya pun mcm tu sbb jenis perut kecik ruang pun kecik utk baby berpusing dktr kate xde pape. tp utk sis lebih baik sis rujuk dgn dktr yg check up sis. lain org lain ragamnya. #30Nov20  #TAPSuperMoms

saye pun sama. tapi dr ckp tu normal ✌🏻 melainkan rasa sakit yang berterusan kene pegi hospital

sya pun sma sis...normal...sma minggu kita🤭

4y ago

due sy 18/3/2020...awk?

sis ada refer klinik ke?

4y ago

tak minggu depan baru ada klinik lgi