ADE SAPE II ANK BAGI BARANG BABY? 22/3 Ni dh nk bersalin tpi bnyk yg tak beli lagi😖..

1 Balas

beli yg wajib je kalau x mampu. yg x perlu xyah beli dulu. baju pampers minyak telon wajib. bedung boleh guna kain batik mak. barut beli 4 helai je. lps guna terus basuh. tapi ade je mak yg x guna barut tu. mcm sye. xde mslh pon. towel guna towel mak pon boleh. sabun mandi die beli je jenama biasa2 kt supermarket tu. bby johnson ke fiffy ke carrie junior ke x kira lah jnji yg mampu awk beli. xyah nk ikut org beli yg natural ke cetaphill ke jenama mahal2 tu lah. napkin kalau xde bajet x yah beli. tilam bby xyah beli kalau xde bajet. ltk je atas tilam awk tido tu. brg mak beli pad je. lain2 pakai je yg sedia ade dkt rumah, xyah membazir beli baru. brg pantang pon x perlu. crik batu sungai je buat tuam xde mslh. kalau x pon beli tungku letrik dkt shopee tu bru rm20 utk mommy and bby. susu fm beli susu dutch baby dkt speed mart murah. kalau nak standby. beli pek kecik je. botol susu beli dkt kedai bby jenama fiffy tu. utk newborn bru rm13 utk dua botol. xyah beli la jenama mahal2 tu hegen ke pigeon ke he or she ke. beli brg semua ikut kemampuan awk dgn husband. and beli brg wajibbb dulu. yg lain2 tu bile ade bajet baru beli. xde bajet xyah beli.