Keperluan Bayi

Barang2 apa perlu sedia untuk bayi bakal keluar nanti?

2 Balas

ni listnye..hrp.list ni blh mmbntu puan..untuk bju bby newborn jgn bli byk2 tw..sbb bila.bby umo sebulan .dorg cpt.mmbsr n nti bju nb xmuat dh..jd better bli sikit.. mcm sy ritu beli 4pasang je..yg lain smua sy bli size bsr....ada yg 0-6bulan.. ada 12-18bulan...6-12bulan..smua bsr2 sy beli..mcm barut 10helai pn dh ok dh..mcm sarung tgn bby pn jgn bli byk2.. sbb pkai kejap.je..lepas bby dh pndai isap jari xprlu pkaikan dh.. 😉✌

Macam saya , sayaa bnyk sediakan barang utk duk dkt hosp Baju dalam 4-6pasang extra tkpe sbb takut kena tahan lama ke kan Pampers minyak sapu kat perut pampers alatan mandi Kalau sis dah tau gender sisboleh la beli baju pink or blue Saya beli yg unisex je nnti dah keluar bru smbung beli online Beli yg wajib dulu