Time berapa week nk beli Brg baby.now 22w..dan Brg apa je y perlu beli

Barang keperluan selepas bersalin

2 Balas

beli ikut tips perbelanjaan second mom kalau nk jimat. Sebab nti akn dtg rasa penyesalan kalau beli ikut kemahuan bukannya keperluan. Boleh dh nk beli skrg .. Sblm perut makin membesar,kaki sembab,jalan mengah2. Baik pegi beli skrg.Tp lebih jimat beli online. Lagi murah dan berbaloi dri beli depan mata 🤣

boleh dah tu sis beli sikit2 Yang sis rasa perlu .. anak sulung ke? bg sy setiap ibu ni berbeza ikut keperluan dia, mcm sy anak first dlu, mcm2 beli, last2 ada bnde Yang xpkai lgsg.. so bila nk bersalin anak no 2 dah tahu ni xyah beli dah, sbb xpkai ..