RESULT URINE FEME KELUAR

Bape Kali urine test ,, sbb masalah keputihan gatal, n air kencing tak Comey . Siasat punya siasat ,, ad kuman Dalam air kencing ya guyss. Name kuman Tu hujung nya COLLI,, n keputihan ad fungus. SO mggu ni kene on antibiotics, 1 Hari 4x makan . Cukup 5 Hari n wajib habiskan .haritu da masuk ubat insert . Result dia hilang merenyam dkt cikbunga . Now nak bagi betul ii kuman Tu hilang . Kalo air kencing kuman sgt bahaya tuk baby . Boleh juga sebabkan lahir pra matang . Nauzubillahiminzalik. Doakan saya ya . Selalu sy cakap dkt bby, kite berjuang Sama Sama tau adik. Sorry mama tatau cmne leh ad kuman Tu . 🫠Huhu. Doa sgt ii nak lahir normal tanpa ceaser . InsyaAllah Allah Bantu. Saje nak lush dekat sini. Journey firsts pregnant. Tq mommies yg baca . Sy doakan yg Ada masalah dlm journey pregnancy,KALIAN kuat semangat yaaa. Semoga yg baik baik tuk KALIAN. AMIIN ALLAHUMA AMIIN. #Sharing_dong_Bund #firstmom

6 Balas

semoga baik2 saja

2mo ago

AMIIN ALLAHUMA AMIIN. tq awakk. moga awak pon sentiasa dlm Rahman Allah . ❤️