Banyak Berjalan

Banyak berjalan n naik tangga ketika kandungan 6 bulan bahaya tak pada kandungan..? Sy la tu... ? Byk jalan.. Pastu skrg rasa sakit bawah kt area pelvik tu..

1 Balas

Xbahaya sis.lagi bagus utk permudahkan bersalin nnti.saya Dari kndungan 5 bulan mcm2 senaman saya buat.yg x memudaratkan la.tapi kalau dah penat sangat,sis stop la.jangan pksa.

4y ago

Ouh kalau x bahaya ok lah..sy risau baby keluar awal 😄. Cuma sakit bawah tu normal eh.. Nk pkai seluar angkat kaki sebelah kan.. Time tu sakit. Sy first prgnant.