Sakit perut

#bantusharing. Saya baru membuat ujian upt seminggu yang lepas dan result menunjukkan positif pregnt.apa yang merisaukan saya ialah saya mengalami sakit perut memulas sejak 2 hr lps .namun tiada tanda pendarahan berlaku...adakah itu perkara normal

2 Balas

sy masa mula2 pregnant kena sakit perut cirit birit.. ingtkan keracunan makanan. g klinik check pregnant rupanya 😅 doktor kata normal.. tp kalau teruk sgt terus ke hosp ya.. moga dipermudahkan.. 😊

Kadang² tu normal puan. Implantation cramping namanya. Tapi if terlalu sakit and ade darah jumpe doctor ye #TAPSupermoms