Normal ke sakit kepala berpanjangan semasa trimester pertama..😅

10 Balas

sama.. kdg bangun macam nak terhuyung hayang..check bp kat rumah ok.. cuma kdg mcm low sikit tapi normal...bila g kk check bp tggi pulak sikit...hahaha kena ambik 3,4x baru ok😅 confuse kdg...

Saya awal² takde pening atau sakit kepala. Masuk week 10 dah start sakit kepala, tapi mild je laa. Cumanya sakit kepala tu mengganggu fokus bila buat kerja

normal. jgn bgn mengejut. slow² ambil masa untuk bgn. kdg berdiri lama pun bleh jdi pening juga. kalau rasa pening, sy akan masuk bilik dan tidur sekejap.

sakit ke pening? BP okay tak? bila pregnant ni selalunya BP kita drop, buat pening sikit. hati2 ambil precaution supaya tak pitam

sama..saya dh 10week memang 24 jam sakit kepala..kalau boleh tak nak bangun lgsung

sma la kita dh 11week pun bdn rasa lemah ja, p hsptal semua normal😞

sma la..tgh alami jgk...t ble mlm je jd nya...siang elok plak...

normal kot... tgh alami jgk ni... 9week

ya sy pn alami. hb rendah

7mo ago

tp hb sye okey.. 😅 kadang tu baring je, tkleh nk wt keje lgsg..

Ya.. Kdg2 mcm nk pitam..

7mo ago

ha.. betul², pastu mari mual nk muntah..🥹