Hai semua mahu tanya. Saya pregnant dah masuk 38 minggu 1 hari. Tapi belum ada tanda bersalin.

5 Balas

Santai santai sis . Kita sama sis . Saya pun belum ada tanda2 lagi ,, enjoy je dulu .. nanti sampai masa keluar la baby tu . Saya 1st baby 39w 6days

saya dah masuk, 38 weeks 4 day, belum ada tanda-tanda bersalin, Tpi dlam 4/5 hri ni ada kluar lendir putih berketul ketul, semcam jelly/ agar2.

sabar sis. baby dia akan keluar bila tiba masa nya. enjoy2 je last2 ni sis. pasni dalam pantang semua benda kena pantang. huuu

sabar. Sy baby lahir 39w3d. sebelum tu mmg takde tanda apa² langsung. 39w2d ttbe terus rasa sakit contraction, pergi PAC, dah 3cm.

xapa ses slgi blm lewat due...yg pntng sntiasa ready