nak tnya normal ke klau ada keluar macam coklat sikit dgn darah sikit

2 Balas

saya 5W1D arini. pagi tadi bangun sakit perut and 11am mcm tu keluar brown discharge. saya pergi emergency terus sbb byk klinik tutup arini public holiday. doctor ckp 5W dah tak patut ada spotting. Dr scanned nak confirm bukan luar rahim. Scan result nampak kantung kecil (lama dr. scan and cari baru jumpa) and bagi inject ubat kuatkan rahim sekali ubat utk seminggu. kalau sis dah 5W ke atas, suggest pergi clinic check up.

8mo ago

sebab masih terlalu kecil, semalam lepas inject and telan pil, saya arini masih ada brown discharge. tapi masa lap tisu baru ada, panty liner clear jer. adik saya yg skrg dah bersalin 8 bulan ckp masa mula2 dia pun ada, for 2 weeks. lepas 9 weeks pregnant baru tak ada. jgn risau, ckp dengan baby, mintak baby sihat2 and byk berdoa. semoga sis and baby sihat2.

suggest pergi klinik yang berhampiran risau threat of miscarriage. sbb sy pergi klinik pun keluar coklat doc trus bg ubt kuatkan rahim dan bykkn rest.

8mo ago

9/8