Bila masa sesuai Untuk Buka buku bagi yg penah ada sejarah keguguran 2 kali dalam tahun lepas

2 Balas

sy gugur 2x . dua2 xbuka buku pink sbb dua2 bawah 14weeks . atas nasihat pakar , kndungan ke 3 sy 8week kena buka buku pink walaupun xada scan mana2 swasta dahulu . sbb jarak tiga2 pregnency sy dekat2 .

gugur berapa minggu? ada buku pink?

11mo ago

Sy pun mcm awk. 2x ggur, 2nd ggur 15w Dan ada buku pink..so sy dtg kk bukak buku lps confirm nmpk fetal pole (scan kt klinik swasta) masa 10w, bawa buku pink lama sekali.