Darah implantasi tu mcm mne ye...N minggu ke berapa akan keluar..lendir coklat tu slh 1 contoh ke

3 Balas

sya kemari keluar darah coklat campur dengan darah beku sikit.ni hari pun sma keluar lgi darah tpi.darah coklat jak😊

saya pun skrg ada kuar lendir wrna choc n merah skit.. xsure implantasi or ape.. rsau😔.

4y ago

alhamdulillah sis.. saya pun doc ckp kmgknn nk gugur. scan td da nmpk seketul drh.. mtk2 lps ni ada kantung.. sbb bru lg kan.. mggu lps xnmpk pape lgsg.. fkr yg baik2 je la..hihi

sis da berapa weeks