normal ker baby 1 bulan lebih minum FM,tak berak 2 hari...kencing ,kentut ada.. tk pee ker?

4 Balas

2 hari takpa jangan lebih seminggu, janji dia kentut and takda merengek tak selesa ke. awak rajin rajin la urut i love u, urut kaki, urut bulatan kat perut

9mo ago

stakat skrg ok lgi sis ....❤️ Alhamdulilah

Sama macam anak saya. Fully FM. 2 hari sekali baru berak, tapi bila berak tu penuh pampers sampai nak bocor 😂

9mo ago

betull..prnh gak jadi🤣

Itu normal sis yang penting anak tidak meragam & semua okay . Kadang baby ni suka nyimpan taik

9mo ago

ooo yekee🤣🤣 hehehe ok tq sis risau jugak..

samaaa