Confirm missed miscarriage Keguguran k3, redha, masih takde tanda nak kluar, Bantu tips utk kluar

2 Balas

Sama la kita sis. Doc sahkan keguguran jumaat lepas. Darah berketul² dah keluar tapi janin x keluar lg. minggu depan dah nak raya. nak settle cepat bagi badan cepat sihat. huhu

1y ago

Alhamdulillah lega janin dah keluar tnghari ni. Harini hari ke4. Saya banyakkan bergerak tp bergerak pelan². Smlm perut cramp. harini lega keluar dah

Allahu. Semoga Allah kurniakan hikmah yg lebih baik. Berapa week?