ada tips tak tak nk bgi loya@pitam lepas minum air gula.esok 7 hb kena minum air gula.

2 Balas

Sy minum one go hari tu, then terus cuci mulut dgn air masak bgi manis yg melekat dekat tekak tu hilang. Ok je smua xde muntah dn loya yg ptg air gula tu jgn diminum sikit2 mcm kau hirup minum milo/kopi 😂

2y ago

Ye sy sekali nafas je hri tu. Sbb air gula tu tak penuh satu gelas. Dia separuh je, syukur la xpenuh klu penuh susah jg nak one go 😆

macamana sis pengalaman minum air gula?