Sy dah 32 minggu sy gi klinik baby sy dah masuk dlm laluan, mungkin ke beranak awal atau tunggu due,

6 Balas

saya pun 35 week 3 day ,, baby pun dh di laluan bawah .. Insyaallah smoga kita smua sesama sihat dan d prmudhkn urusan utk bersalin nanti ... Aminn!!!🥰 2024 (BABY DRAGON)🐦‍🔥🤭

masuk 30 minggu..ready sja untuk bersalin..skrg kebanyakkan bersalin awal ..semangat baby dragon nak sembur api 🤭🤭🤭

Masuk laluan betul ke atau setakat kepala di bawah sahaja? Kalau baby dah masuk laluan, dapat tanda nak bersalin terus je pergi pac

2mo ago

dah masuk laluan yg betul,kat bwah rasa sakit sgt

saya masa 33minggu doktor kata baby dah masuk laluan dah harap harap sampai due harini dah masuk 35minggu dah

saya check up 30 week nurse rsa kepala baby dh dkt bwh. skrg dh 34 week blm ad tanda² lagi

2mo ago

saya pun 34w, kepala dah dekat bawah tapi belum betul betul masuk laluan lagi

Saya 35w tapi baby belum masuk lagi nurse cakap 😂 katanya lambat lg awak beranak ni.