Waktu subur aku Aku check Guna pregnant test Naik gris 2 tp smar aku check esk nya negative mksd apa

2 Balas

Ni Hari ovulation day aku yang wrna biru tu pregnant test so Aku test Naik 2 garis tapi smar bsk nya Aku test negative lagi apa tnda nya tu

4mo ago

Pregnant

kalau line tak terang makna nya tanda subur tu dah nak dekat,kalau line terang dua² tanda nya tanda subur,hari kesuburan puan