Anak sy 7bln 5hri dia cuma blh meniarap ,guling2 n menjerit jerit je,ank sy kira lmbt skit la kn

3 Balas

awk refer buku klnik yg bhgian tick2 sblom checkup ..sebab progress ank lain2 ,ada lmbt ckp tp jln dlu..ada dpt jalan tp tk boleh ckp lgi haa mcm tu la..

bt msa skrg blm.pergi lg 5.5 nnti bru checkup utk 6bln tp dia dh 7bln 13hri msa checkup lusa nnti ahad,dia cucuk utk 6bln

nurse ade ckp lambat ke? klau dkt buku rekod semua tick je masa 6 bulan should be okay je. stiap anak progress xkn sama